Situasi Covid-19 Makin Meningkat Nak Belajar Bisnes, Kewangan Stuck & Bisnes Pulak Makin Drop!

Bisnes 'Stuck' Ketika PKP? Sertai Kelas Bisnes Percuma Selama Bersama 8 Orang Certified Coach Tanpa Perlu Risau Akan Dipukau Dengan UPSELL !

Kelas Online PERCUMA!

Jam
Minit
Saat
Selepas mendaftar anda akan terima E-Workbook untuk anda belajar secara PERCUMA !
"Guna iklan berbayar Sekali Je Sebanyak RM50, Lepas Tu Tak Buat Ads Dah. Customer Masuk Melalui Database Je!"
Tuan Hafiz Najmi
Ansar Design
"Dari Income 4 Angka, Sekarang Saya Dah Capai 5 Angka Yang Sangat Selesa (Sejak guna teknik & strategi ini).."
Puan Nooreen Firdaus
Anggun Abaya Dubai
"Kami dapat kurangkan kos Ads kepada 3K (Dari 5K) dan anggaran sales sebulan dalam RM30,000 - RM40,000."
Puan Hidayah
BG Beauty Gallery

30 Topik Bisnes Yang Akan Dibongkarkan :

30 Saat Sahaja Masa Untuk Anda Mendaftar !

Ini janji saya kepada anda..

Jika anda buat apa yang kami ajar dalam live ini, hidup dan bisnes anda akan berubah jadi lebih baik dari sebelum ni.

Pernah tak anda dengar ayat-ayat ini sebelum ni:

“Nak berjaya kena bersusah-susah

“Nak berjaya ambil masa yang lama

“Nak berjaya kena ada banyak pengalaman

Selalu dengar betul? Saya juga rasakan benda yang sama dulu.

Tapi tu semua sebelum saya jumpa sistem yang saya bakal ajarkan kepada anda ini. Hidup saya berubah 180 darjah semenjak itu.

Saya tak kata anda boleh malas dan goyang kaki untuk berjaya.

Tapi, kalau anda ada strategi yang proven, guru yang berpengalaman, dan senjata yang betul, anda akan capai kejayaan anda dengan lebih mudah, cepat, tanpa perlu langgar dinding berulang-ulang kali.

Kalau anda tak percaya semua ini boleh jadi kepada anda, anda lah orang yang saya WAJIBKAN untuk join live ini.

Saya tak sembang kosong. Malah, webinar ni penuh dengan bukti dari murid saya yang pernah belajar ilmu ini.

Saya tak suruh mereka usaha lebih kuat.

Saya tak suruh mereka kerja sampai tak cukup tidur.

Saya tak suruh mereka baca berpuluh-puluh buku.

Saya hanya tunjukkan mereka strategi yang proven, mereka ikut, dan mereka yang dapat hasilnya.

Kalau anda nak berjaya, tiru sahaja orang yang dah berjaya.

Tawaran Ini Tidak Kekal Lama, DAFTAR Sekarang Untuk Tidak Terlepas Peluang!

Bonus kepada semua yang join kelas PERCUMA LIVE AMAZING BISNES ini :

(Anda Akan diberikan E-Workbook Untuk Anda Belajar Sepanjang Kelas 30 Jam)

E-Workbook 30 Topik Amazing Bisnes

(E-Workbook yang bernilai RM299 PERCUMA!)

E-WORKBOOK INI AKAN DIBERIKAN  DALAM TELEGRAM KHAS AMAZING BISNES SELEPAS ANDA MENDAFTAR!

Tawaran Ini Tidak Kekal Lama, DAFTAR Sekarang Untuk Tidak Terlepas Peluang!

Ada Sales Tapi Tak Konsisten? Spend Iklan di Online Tapi Untung Ciput? Ini JAWAPAN-nya...

Hi. Saya Fahdi Ghazali.

Adakah anda sekarang ini sedang buat bisnes tapi anda merasakan bisnes anda makin ‘tenat’? Jualan makin hari makin ‘mengucup’ dan anda juga terbeban dengan kos marketing & kos overhead yang terpaksa di tanggung setiap bulan?

Jika jawapannya adalah “YA!”, anda memang adalah usahawan yang saya WAJIBKAN untuk belajar dalam kelas Webinar Database Power ini.

‘KUNCI’ kepada satu-satu bisnes untuk jualan yang besar serta untung yang lumayan yang saya sendiri pegang selepas lebih 12 tahun berniaga tak lain tak bukan adalah DATABASE! Malah selepas saya berjumpa serta melatih berpuluh ribu usahawan dalam beberapa tahun kebelakangan ini, saya nampak masih ramai yang tak sedar akan perkara ini. Paling teruk, masih ada yang tak tahu pun apa itu database? Kalau tahu pun, mereka tak tahu bagaimana nak GUNA serta URUS database yang ada itu dengan baik.

Oleh sebab itulah, saya terpanggil untuk adakan kelas webinar ini secara 100% PERCUMA untuk berkongsi ilmu tentang “The Power of Database” kepada anda..

Tawaran Ini Tidak Kekal Lama, DAFTAR Sekarang Untuk Tidak Terlepas Peluang!

FAQ

Ya, dan tidak. Ilmu-ilmu “asas” yang akan diajarkan adalah hampir sama, tetapi untuk webinar kali ni, modulnya telah di-upgrade. Pengisian kali ini lebih padat, dan up to date dengan keadaan ekonomi semasa.

Jika anda belum bermula dan baru nak bermula, anda perlu belajar ilmu dan strategi bisnes yang proven untuk elakkan atau kurangkan kerugian yang anda mungkin hadapi. Jadi ya, anda perlu hadir ke webinar ini sebelum anda mulakan bisnes anda.

Anda wajib hadir jika anda masih belum ada database. 

Jika anda sudah berpuas hati dengan kualiti dan saiz database sedia ada anda, mungkin webinar ini kurang sesuai. Tetapi jika anda seorang yang sentiasa dahagakan ilmu, dan nak bisnes anda lebih berkembang, database anda lebih banyak dan berkualiti, dan jualan anda sentiasa meningkat, ya, anda patut hadir ke webinar ini.

Asalkan bisnes anda perlukan pelanggan, strategi ini sesuai untuk bisnes anda.

Dalam webinar ni, saya akan berikan beberapa case study kisah sebenar murid saya yang dah berjaya naikkan jualan menggunakan teknik & strategi ini. Anda boleh ambil inspirasi dan idea dari mereka.

Jika anda ada bisnes dan ada impian untuk naikkan jualan anda, kurangkan kos marketing anda, dan dapatkan pelanggan yang lebih setia dan selalu membeli dari anda (bukan pesaing anda), itulah antara sebab kenapa anda perlu hadir ke webinar ini.

Ya. Webinar ini 100% PERCUMA. Anda boleh hadir tanpa bayaran, dan boleh terus gunakan ilmu dari webinar ini untuk bisnes anda.

Webinar ini akan diadakan secara LIVE. Anda perlu hadir pada tarikh dan masa yang ditetapkan. Link webinar akan diberikan melalui emel, jadi pastikan anda alert dengan segala emel dari Fahdi Ghazali, dan set reminder untuk webinar nanti supaya anda tak terlupa atau terlepas.

Tawaran Ini Tidak Kekal Lama, DAFTAR Sekarang Untuk Tidak Terlepas Peluang!

FAQ

Anda wajib hadir jika anda masih belum ada bisnes. 

Sangat sesuai. Sebab ilmu yang disampaikan merangkumi ilmu basic hingga advance.

Kami di FunnelEvo berpengalaman mengajar & membantu lebih dari 100,000 usahawan seluruh Malaysia sejak dari 2016. Dan sudah terbukti method & strategi yang kami gunakan kepada pelajar kami proven success. Anda boleh tonton video testimoni kami di YouTube FunnelEvo

Jika anda ada bisnes dan ada impian untuk naikkan jualan anda, kurangkan kos marketing anda, dan dapatkan pelanggan yang lebih setia dan selalu membeli dari anda (bukan pesaing anda), itulah antara sebab kenapa anda perlu hadir ke webinar ini.

Ya. live ini 100% PERCUMA. Anda boleh hadir tanpa bayaran, dan boleh terus gunakan ilmu dari live ini untuk bisnes anda.

live ini akan diadakan di Facebook Page ‘Fahdi Ghazali’. Anda perlu hadir pada tarikh dan masa yang ditetapkan. E-Workbook akan diberikan melalui emel & telegram. Jadi, pastikan anda join TELEGRAM AMAZING BISNES, dan set reminder untuk live nanti supaya anda tak terlupa atau terlepas.

Perlukan Bantuan?

Klik butang dibawah untuk sebarang pertanyaan ;

IMPORTANT !
You have to work hard to earn money. Most of the students here they have good products to sell (eg. clothes, cosmetics, services etc). This program doesn’t promise you to be rich. You have to invest in advertising to make sales in your business. You also have a risk of not making any result at all. We teach how to start a business from zero based on our real experience in doing many businesses. From doing research to make the sales to serve the customers. It’s NOT magic. We also have money back guarantee in case this program is not suitable for you. The risk is on our side. We are proud of having more than 5,000 students now without having a single refund. Disclaimer: Funnel Evo Earnings Disclaimer: We don’t believe in “get rich” programs – only in hard work, adding value and creating a cutting-edge space that helps people build a business that brings fulfilment, freedom and income they desire. Our programs are intended to help you share your message with a wider audience and to make a difference in the world while growing your business. As stipulated by law, we can not and do not make any guarantees about your ability to get results or earn any money with our ideas, information, tools or strategies. We’re here to shed light unto a path that is for the chosen ones. It’s not for the weak of heart or the frail of spirit. It’s for the strong and the wise and the inspired. It’s for those who follow their soul’s calling. No apologies. No regrets. So we are here to help you achieve that, but it’s up to YOU to take action. Agreed? We just want to help by giving great content, direction and strategies that move you forward. All products and services by our company are for educational and informational purposes only. Nothing on this page, any of our websites, or any of our content or curriculum is a promise or guarantee of results or future earnings, and we do not offer any legal, medical, tax or other professional advice. Any financial numbers referenced here, or on any of our sites, are illustrative of concepts only and should not be considered average earnings, exact earnings, or promises for actual or future performance. Making decisions based on any information presented in our products, events, services, or web site, should be done only with the knowledge that you could experience significant losses, or make no money at all. Use caution and seek the advice of qualified professionals when attempting any lifestyle change or business or financial endeavor. Check with your accountant, lawyer or professional advisor, before acting on this or any information. You alone are responsible and accountable for your decisions, actions and results in life, and by your registration here you agree not to attempt to hold us liable for your decisions, actions or results, at any time, under any circumstance. We share this with you since transparency and integrity are important to us and we hold ourselves (and you) accountable to these claims. Thanks for checking in. Until next time, dream big, embrace growth and change, and allow your passion to fuel your life.
© 2020 FunnelEvo
Scroll to Top

DAFTAR KE LIVE AMAZING BISNES SEKARANG !

Isi Maklumat Anda Dibawah untuk daftar ;